Officiƫle dealer voor:

Toonaangevend merk in CNC-machines en meerbladzaagmachines

Cosmec Technology produceert al sinds 1960 CNC-machines. Door deze jarenlange ervaring kan Cosmec zich constant verbeteren om de hoogste kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid te verkrijgen. Het huidige productassortiment omvat CNC-machines en meerbladzaagmachines. Het assortiment gaat van een kleine 3-asser tot grote 5-as machines en dit in verschillende uitvoeringen.

Contacteer ons voor een offerte op maat.

Creatieve oplossingen voor vele toepassingen

CNC-bewerkingscentra voor alle toepassingen in de hout-, metaal- of kunststofbewerking zijn de sterke punten. Of het nu in horizontale of verticale richting, 1 of meerde spindels is - de geavanceerde technologie en individuele uitrusting bieden altijd de juiste oplossing voor industrie en handel. Op deze manier kan MKM een oplossing op maat aanbieden voor elke toepassing.

Kies voor een zorgeloos onderhoudscontract en bespaar.

Aangezien regelmatig onderhoud van een machine cruciaal is, kan dit gegarandeerd worden via een onderhoudscontract. Op deze manier komen we meerdere malen per jaar langs voor het onderhoud en afstellen van de machine. Bepaalde kleine defecten kunnen dan opgelost worden en preventieve herstellingen kunnen uitgevoerd worden.